Hvad Er AMD? Få Svaret Lige Her!

24/06/2021 11:16
Billede: canva.com

Der findes efterhånden et utal af tech-virksomheder, men AMD må siges at være en af forfædrene i industrien.

AMD står for "Advanced Micro Devices", og er en af verdens førende virksomheder indenfor udvikling og producering af især grafikkort, processorer samt komplette computere, især til gaming.

AMD er lige nu verdens næststørste producent af processorer, kun overhalt af den store virksomhed, Intel.

Deres hovedkvarter ligger i Sunnyvale i Californien og ledes af Lisa Su.

AMD Processorer og grafikkort - perfekt til gaming

Der hvor AMD uden tvivl har massiv ekspertise, er når det gælder hardware til især gaming computere.

Deres processorer i Ryzen serien, har siden 2017 været foretrukket af mange gamere, grundet deres ufattelige gode ydeevne.

AMD sikrer altid at deres processorer opfylder kundernes behov, så de kan nyde diverse computerspil i topkvalitet uden problemer.

AMD har været i gang siden 1969, så det må siges at deres ekspertise er i top, og der er ingen tvivl om at de fortsat vil være med helt i toppen, når det gælder hardware til computere verden over.

Du kan læse meget mere om AMD på deres egen hjemmeside, hvor du også kan se deres enorme sortiment af effektivt teknologi. 

Du læser artiklen, som er udarbejdet, fremstillet og skrevet, for at tilgodese avXperten. Hos avXperten kan du bestille blandt et stort og flot udvalg af toastmaskine produkter. Når indhold tilgodeser avXperten, kan vi ikke sige at det derfor er upartisk, deraf marketet.